Essie Gel Couture 400 Caviar Bar – 13.5 ml.

120 kr.

Få smukke og holdbare negle med Essie Gel Couture i farven Caviar Bar. Opnå salonresultater derhjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401911000679 Kategori:

bekymre dig om at chippe eller skalle af. Den unikke to-trins system består af farve og topcoat, som sammen skaber en fantastisk holdbarhed og en strålende glans.

Essie Gel Couture i farven 400 Caviar Bar er en klassisk og sofistikeret farve, der passer til enhver lejlighed. Den dybe navy nuance tilføjer elegance til dine negle og fuldender dit look med stil. Uanset om du er på vej til en formel begivenhed, en aften i byen eller bare vil forkæle dig selv med en luksuriøs manicure derhjemme, er Essie Gel Couture det perfekte valg.

Denne neglelak er let at påføre takket være den specialdesignede børste, der sikrer en jævn og fejlfri påføring hver gang. Formlen tørrer hurtigt og hærder under naturlig lys, så du kan være sikker på et professionelt resultat uden besvær. Med Essie Gel Couture får du ikke kun smukke negle, men også en plejende formel, der styrker og beskytter dine negle.

Gør dig klar til at opleve den ultimative neglepleje med Essie Gel Couture i farven 400 Caviar Bar. Lad dine negle skinne i en dyb og intense farve, der holder i op til to uger. Med denne neglelak kan du give dine hænder et strejf af luksus og elegance, der vil få dig til at føle dig som en ægte diva. Så forkæl dig selv med Essie Gel Couture og lad dine negle tale for sig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Gel Couture 400 Caviar Bar – 13.5 ml.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.