Gel-ohh Jelly Spa Pedi Bath – Tea Tree + Pep.Mint – Hos Frisøren & Baronen

39 kr.

Forkæl dine fødder med Gel-ohh Jelly Spa Pedi Bath og oplev en forfriskende behandling med tea tree og pebermynte. Den ultimative hjemmespa.

Køb her

Varenummer (SKU): 10892600065414802 Kategori:

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath i duften Tea Tree + Peppermint er den ultimative luksusoplevelse til dine fødder. Lad dig fordybe i en forfriskende og afslappende spa-pedicure derhjemme med denne Jelly pedicure, der køler og lindrer irriteret hud.

Tea Tree og Peppermint aromaen vil forvandle din pedicure til en sanselig oplevelse, der afstresser dine sanser og efterlader dine fødder følelsen af ren forkælelse. Den forfriskende duft af mint vil skabe et øjeblik af velvære og luksus, mens den plejende gel formel blødgør og genopfrisker din hud.

Med Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath kan du skabe din egen personlige spa-oplevelse derhjemme, hvor du kan forkæle dine fødder og give dem den opmærksomhed, de fortjener. Den kølende og beroligende effekt af denne Jelly pedicure vil give dig en følelse af velvære og afslapning, mens du nyder den skønne duft af Tea Tree og Peppermint.

Så giv dine fødder den pleje, de fortjener, med Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath i Tea Tree + Peppermint duften. Lad denne luksuriøse Jelly pedicure forvandle din hjemmepedicure til en spa-lignende oplevelse, der vil efterlade dine fødder silkebløde, velplejede og velduftende. Forkæl dig selv og dine fødder med denne fantastiske spa-behandling derhjemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gel-ohh Jelly Spa Pedi Bath – Tea Tree + Pep.Mint – Hos Frisøren & Baronen”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.