Tilbud!

NailFreak Gel Polish Classic Move 15 ml

Original price was: 100 kr..Current price is: 75 kr..

Få professionelt og holdbart neglelakdesign med NailFreak Gel Polish Classic Move. Opnå smukke negle i en klassisk farve, der holder længe.

Køb her

Varenummer (SKU): 11063101807214115 Kategori:

Få dine negle til at skinne som aldrig før med NailFreak Gel Polish Classic Move. Denne fantastiske gel-neglelak vil forvandle dine negle med en langvarig, skinnende finish, der vil få dig til at stråle. Med en flot farve, der skifter nuance i lyset, vil du altid være i centrum for opmærksomheden og få komplimenter hvor end du går.

Denne gel-neglelak er let at påføre og hærdes hurtigt under en UV- eller LED-lampe, så du hurtigt kan komme videre med din dag. NailFreak Gel Polish Classic Move er designet til at holde i op til 3 uger uden at chippe eller skalle af, så du kan nyde smukke negle i lang tid.

Med en flaske på 15 ml kan du eksperimentere med forskellige neglekunststilarter og lade din kreativitet skinne igennem. Skab smukke negleunikahede i en lang række farver og designs, og lad dine negle være dit personlige kunstværk.

Uanset om du er en professionel negletekniker eller bare elsker at forkæle dig selv med smukke negle derhjemme, vil NailFreak Gel Polish Classic Move være det perfekte tilskud til din neglelakssamling. Giv dine negle den opmærksomhed, de fortjener, og lad dem skinne med NailFreak Gel Polish Classic Move.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NailFreak Gel Polish Classic Move 15 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.